Super Nudge 6000

Nudge 6000 er en spilleautomat med 2×3 hjul og 5 gevinstlinjer, dette er en klassisk eller tradisjonell spilleautomat som er utviklet av Net Entertainment og er i dag en av de mest populære spilleautomatene blant norske spillere.

Om Super Nudge 6000

Super Nudge 6000 er perfekt for de som savner de gode gamle dager når de kunne finne en spilleautomat i hver butikk i Norge. Denne spilleautomaten er inspirert av spilleautomaten Old Timer og er derfor en moderne versjon av den tradisjonelle vanlige spilleautomattypen. Super Nudge 6000 er noe du ikke vil gå glipp av med sitt stilfulle design, spennende funksjoner og behagelige gameplay. Den er perfekt for alle slags spillere siden den både er enkel (med tanke på regler) og nervepirrende (med tanke på funksjoner). Som navnet tilsier så er den høyeste gevinsten på $6000 og Super Nudge 6000 er derfor ikke en progressiv spilleautomat.

Super Nudge har 2×3 hjul, 5 gevinstlinjer og har et par funksjoner, i tillegg til en nudgefunksjon som skjer automatisk. Den er minimalistisk og det er derfor den har blitt så populær. I dagens samfunn så fokuserer vi kun på gjenstander som er teknologisk avansert og vi er alltid distrahert av noe. Derfor har vi begynt å savne det rolige avslappede livet som vi hadde før i tiden. Super Nudge 6000 gir spillerne sine den følelsen tilbake med sin enkelhet og minimalisme.

Når du først begynner å spille Super Nudge 6000, så får du valget mellom å gjøre en innsats mellom 1 og 10 mynter. Jo flere mynter du satser, jo flere gevinstlinjer blir aktivert og innsatser over 5 mynter gir deg muligheten til å spille i Supermeter-moduset. Det er mulig å multiplisere gevinster gjennom Supermeter-moduset som aktiverer nudgefunksjonen.

Denne nudgefunksjonen er delt opp i tre forskjellige nudge- 1,2 og 3. Det disse nudgene gjør er å flytte hjulet opp eller ned, noe som gjør at du er et steg nærmere en vinnende kombinasjon. Denne funksjonen er automatisk og gjør jobben for deg slik at du slipper å klø deg i hodet og lure på hva som er lurest å gjøre. Den flytter seg alltid til din fordel og vil aldri flytte seg på en slik måte som gjør at du taper gevinsten din eller en mulig vinnende kombinasjon.

Super Nudge 6000 bruker fruktsymboler, 7-symboler og kronesymboler slik som de tradisjonelle spilleautomat ofte gjør. Den har ikke wildsymboler eller scattersymboler og det finnes heller ikke en free spins funksjon. Om du klarer å få 3 kroner på en gevinstlinje, så vil spilleren få en tilfeldig gevinst mellom 10 og 6000. Det betyr at han kan vinne toppgevinsten på denne kombinasjonen.

Konklusjon

Super Nudge 6000 er en tradisjonell spilleautomat med 2×3 hjul og 5 gevinstlinjer. Den høyeste gevinsten er på $6000 og den har flere spennende funksjoner. Designet er minimalistisk og den er perfekt for spillere som savner de gode gamle dager. Du har muligheten til å satse mellom 1-10, men det er kun spillere som satser 5 og høyere som får tilgang til Supermeter-modus. Denne funksjonen gir spillere sjansen til å maksimere gevinstene sine og har noe som kalles en nudgefunksjon. Nudgefunksjonen er delt inn i tre nudger og gir spilleren mulighet til å flytte hjulene for å komme nærmere en vinnende kombinasjon. Super Nudge 6000 bruker fruktsymboler, 7-symboler og kronesymboler. Om du får tre kronesymboler gir maskinen deg en tilfeldig gevinst mellom 10 og 6000, det betyr at du kan muligens vinne hele toppgevinsten! Du kommer absolutt til å nyte dette spillet om du gir det en sjanse!